Pentru Centrul Medical CASA NOASTRĂ sunt foarte importanţi colaboratorii noştri, care aduc un plus de calitate serviciilor pe care le oferim.

   Un partener important penru noi, îl reprezintă Synevo Romania, care ne acordă suport în ceea ce priveşte serviciile medicale de laborator. În decursul celor 16 ani de activitate Synevo Romania a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator atât în ţară, cât şi în afara acesteia, prin intermediul celor 13 centre situate în cele mai importante oraşe ale ţării.

   Astfel, va putem oferi o gamă largă de investigatii de laborator: hematologie, biochimie, microbiologie,  toxicologie, citogenetică, serologie boli infecţioase, markeri endocrini, tumorali, cardiaci, osoşi, markeri boli autoimune, alergologie, imunologie.

   Multumim Synevo pentru încredere şi colaborare!

   Recoltarea probelor se face utilizând sisteme de unică folosinţă. Asigurăm transportul probelor biologice în condiţii de siguranţă. Rezultatele analizelor se eliberează în funcţie de solicitarea pacientului: direct, pe fax sau e-mail.

ANALIZE DE LABORATOR  recoltare probe : LUNI - VINERI :  8:00 – 16:00